null

AsseTrack Piranti Lunak Manajemen Aset Tetep

Tag Iku | Pindai Iku | Lacak Iku

Piranti lunak manajemen aset sing dibangun khusus

AsseTrack FAMS punika web adhedhasar sistem manajemen aset dirancang kanggo manajemen efisien aset tetep perusahaan. Saben Institusi kudu ngerti nilai aset tetep, lokasi, kustodian, tanggal dipriksa, tanggal bali sing dikarepake lan status saben aset saiki.

Sampeyan uga penting kanggo duwe sistem sing nglacak riwayat gerakan saben aset lan panyusutan nalika wektu liwati. AsseTrack FAMS mbantu nggawe sistem komputerisasi kanggo nelusuri lan ngrekam kabeh aset tetep lan ngasilake laporan standar lan dinamis sing gegandhengan karo hukum, bisnis lan kontrol.

Ngapikake manajemen aset sing disebarake ing organisasi, nyebabake praktik akuntansi, pangopènan lan pangopènan aset sing luwih apik.

lunak manajemen aset
null

Napa Pilih AsseTrack FAMS?

Nyederhanakake Nelusuri Aset Tetep

null

Entuk laporan khusus kanggo nggawe keputusan.

AsseTrack FAMS menehi laporan khusus sing digawe miturut panjaluk pangguna.
null

Tambah produktivitas aset

Apa sampeyan nggoleki solusi kanggo nyegah nyolong, nyegah pangopènan, lan nangani akuntansi finansial aset tetep sampeyan?
null

Ngomong pamit kanggo spreadsheets

Kanthi sistem manajemen aset barcode canggih kanggo ngatur alokasi aset, njupuk aset, pembuangan, mriksa ing / metu etc.
null

Keamanan ing Platform Kita

AsseTrack FAMS mung minangka aman minangka sistem mlaku ing. Kabijakan keamanan sing mapan dideleng saben wulan.

Piranti Lunak Manajemen Aset

AsseTrack

Piranti lunak nelusuri aset tetep / AsseTrack yaiku a terpusat sistem sing ngidini organisasi sampeyan nglacak rincian penting babagan saben aset ing wektu nyata. Iki nyuda biaya administratif, nambah layanan lan menehi visibilitas luwih gedhe kanggo organisasi sampeyan aset panggunaan, biaya lan pangopènan.

Manajemen aset tetep minangka proses akuntansi kanggo nelusuri aset tetep kanggo tujuan variasi biaya, monitor, akuntansi finansial, pangopènan preventif, lan pencegahan maling. kita Piranti lunak manajemen aset berbasis web ing Kenya lan wilayah liyane ing jagad iki kanggo manajemen aset tetep ditargetake kanggo aset sekolah, aset perusahaan, Aset LSM, Aset Pemerintah Kabupaten, Aset Gereja, Pemerintah lan parastatals, Universitas lan colleges, Minyak lan Gas lan organisasi cilik lan gedhe.

lunak manajemen aset
null

Gunakake Kasus Sistem Manajemen Aset Berbasis Web

Piranti lunak Pelacak Aset adhedhasar web lan mung kudu diinstal ing server sampeyan lan kabeh cabang sampeyan bakal disambungake.

Kanggo ngidini akses saka kabeh piranti lan lokasi, kita bisa nindakake instalasi ing premis utawa bisa uga diinstal ing server internet.

Data Basis Peran Terpusat

Kabeh informasi aset sampeyan terpusat lan bisa diakses. Amarga saben wong sing kerjo karo sampeyan mlebu menyang database aset sing padha, sampeyan duwe kabeh informasi aset sampeyan ing sak panggonan.

Impor Data

Wis nggunakake spreadsheet nelusuri aset? Gampang ngimpor informasi sing ana liwat Microsoft Excel.

Pesenan Label Barcode

Supaya label aset aluminium awet langsung saka sistem. Pilih saka macem-macem opsi, kalebu jinis barcode, teks lan ukuran label.

Inventarisasi Fisik

Streamline persediaan aset tetep sabanjure nganti 70%. Cukup pindai kamar, pindai aset sing sampeyan temokake, banjur pindhah menyang kamar sabanjure.
null

Rencana Fleksibel

Periode nyoba 14 dina, ora ana senar!

Kabeh rencana kanggo Piranti Lunak Nelusuri Aset kasedhiya Alokasi Aset/Pengembalian Aset Aset Bulk Check in/Check out, Modul karyawan, Ekspor, Impor, Laporan Aset lan Penyusutan Aset, Aplikasi Nelusuri Aset & fitur liyane!

PILIH RENCANA

  • Platform Berbasis Web
  • langganan
  • Pangopènan / Dhukungan
  • pangguna
  • Jumlah Aset
  • Nglacak Kegiatan
  • Aplikasi iOS/Android
  • LDAP / AD
  • Excel Impor & Ekspor
  • Audit
  • Ndandani & Maintenance
  • Laporan & Analytics

SILVER

Ksh 2000
  • Saben taun - Ksh 24,000
  • 1
  • 200
  • Limited

GOLD

Ksh 3000
  • Saben wulan
  • 5
  • 1000
  • Unlimited

PLATINUM

Ksh 4000
  • Saben wulan
  • 10
  • 5000
  • Unlimited

CORPORATE

RFQ
  • Siji Off
  • Dhukungan Prioritas
  • Unlimited
  • Aset Unlimited
  • Unlimited

Organisasi Trust AsseTrack FAMS - Sistem Manajemen Aset Tetap

Ngakses informasi sing disimpen ing tengah liwat jaringan

Ngenalke LDAP

LDAP Stands kanggo Protokol Akses Aksesi Ringan. Iku protokol klien-server entheng sing digunakake kanggo ngakses informasi sing disimpen ing tengah liwat jaringan. LDAP ora bisa nggawe utawa nemtokake cara operasi layanan direktori. LDAP nyedhiyakake dhukungan direktori kanggo aplikasi browser sing ora duwe dhukungan layanan direktori.

Piranti Lunak Nelusuri Aset

Saka Tembok Fame

piranti lunak-nilai- paling apik-2022

Latest

pemahaman

null

Kepiye Kita Bisa Nulung Sampeyan?

AsseTrack FAMS nglayani pelanggan saka kabeh negara lan ndonya.

Nglayani spektrum industri ing saindenging jagad