нула

Софтвер за управување со фиксни средства AsseTrack

Означете го | Скенирајте го | Следете го

Прилагодено изграден софтвер за управување со средства

AsseTrack FAMS е веб-базирана систем за управување со средства дизајнирани за ефикасно управување со основните средства на секоја компанија. Секоја институција треба да ја знае вредноста на нивните основни средства, нивната локација, чувар на имот, датумот кога се одјавувале, очекуваниот датум на враќање и моменталната состојба на секое средство.

Исто така, важно е да се има систем кој ја следи историјата на движење на секое средство и неговата амортизација како што поминува времето. AsseTrack FAMS помага да се воспостави компјутеризиран систем за следење и евидентирање на сите основни средства и генерира законски, деловни и контролни стандардни и динамични извештаи.

Го подобрува управувањето со широко распространетите средства на организацијата, што резултира со подобри сметководствени практики, одржување и одржување на средствата.

софтвер за управување со средства
нула

Зошто да изберете AsseTrack FAMS?

Поедноставете го следењето на основните средства

нула

Добијте сопствени извештаи за донесување одлуки.

AsseTrack FAMS ви дава приспособени извештаи кои се генерираат според барањата на корисниците.
нула

Зголемете ја продуктивноста на средствата

Дали барате решение за да спречите кражба, да го спречите одржувањето и да се справите со финансиското сметководство на вашите основни средства?
нула

Кажете им збогум на табелите

Со најсовремен систем за управување со баркодови за управување алокација на средства, фаќање средства, отстранување, одјавување/одјавување итн
нула

Безбедност во нашата платформа

AsseTrack FAMS е безбеден само како и системот на кој работи. Добро воспоставената безбедносна политика се разгледува квартално.

Софтвер за управување со основни средства

AsseTrack

Софтвер за следење на основни средства / AsseTrack е централизиран систем што и овозможува на вашата организација да следи важни детали за секој од нив средства во реално време. Ова ги намалува административните трошоци, ја подобрува услугата и и дава поголема видливост на вашата организација средства користење, трошоци и одржување.

Управување со основни средства е сметководствен процес за следење на основните средства за целите на варијација на трошоците, следење, финансиско сметководство, превентивно одржување и спречување кражба. Нашиот Веб софтвер за управување со средства во Кенија и други делови од светот, управувањето со основни средства е наменето за средствата на училиштата, средствата на компаниите, Средства на НВО, средства на окружните владини средства, црковни средства, влади парадржавни, Универзитети колеџи, нафта и гас и малите и големите организации.

софтвер за управување со средства
нула

Нашиот веб-базиран систем за управување со средства Употреба на случај

Софтверот за следење средства е веб-базиран и треба само да се инсталира на вашиот сервер и сите ваши филијали ќе бидат поврзани.

За да дозволиме пристап од сите уреди и локации, можеме да направиме инсталација во просторија или може да се инсталира и на интернет сервер.

Централизирани податоци засновани на улоги

Сите информации за вашите средства се централизирани и достапни. Бидејќи сите со кои работите се најавуваат на истата база на податоци за средства, ги имате сите информации за вашите средства на едно место.

Увоз на податоци

Веќе користите табела за следење средства? Лесно увезете ги постоечките информации преку Microsoft Excel.

Подредување етикета со баркод

Нарачајте трајни етикети од алуминиумски средства директно од системот. Изберете од различни опции, вклучувајќи го типот на баркод, текстот и големината на етикетата.

Физички инвентар

Рационализирајте го вашиот следен инвентар на основни средства до 70%. Едноставно скенирајте ја просторијата, скенирајте ги средствата што ќе ги најдете, а потоа преминете во соседната соба.
нула

Флексибилни планови

14 дена пробен период, без прикачени низи!

Сите планови за софтвер за следење средства доаѓаат со Распределба на средства/Враќања на средства Масовно пријавување/одјавување на средства, модул за вработени, извоз, увоз, Извештаи за имот Амортизација на средствата, Апликација за следење средства и повеќе функции!

ИЗБЕРЕТЕ ПЛАН

 • Веб-базирана платформа
 • Претплата
 • Одржување/Поддршка
 • Корисници
 • Број на средства
 • Следење на активност
 • Апликација за iOS / Андроид
 • LDAP/ АД
 • Увоз и извоз на Excel
 • Ревизии
 • Поправки и одржување
 • Извештаи и анализа

СРЕБРЕН

Ksh 2000
 • Годишно - Ksh 24,000
 • 1
 • 200
 • Ограничен

GOLD

Ksh 3000
 • Месечно
 • 5
 • 1000
 • неограничен

ПЛАТИНИУМ

Ksh 4000
 • Месечно
 • 10
 • 5000
 • неограничен

КОРПОРАТИВНО

барањето за прибирање
 • Еден исклучен
 • Приоритетна поддршка
 • неограничен
 • Неограничени средства
 • неограничен

Организации Trust AsseTrack FAMS – Систем за управување со фиксни средства

Пристапете до централно складирани информации преку мрежа

Воведување на LDAP

LDAP Се залага за Лесен протокол за пристап до директориумот. Тоа е лесен протокол клиент-сервер кој се користи за пристап до централно складирани информации преку мрежа. LDAP не може да креира или специфицира како работи услугата директориум. LDAP обезбедува поддршка за директориуми за апликации на прелистувач кои немаат поддршка за услуги за директориуми.

Софтвер за следење на средства

Од Ѕидот на славните

best-value-software-2022

Најнови

Увид

нула

Како можеме да ви помогнеме?

AsseTrack FAMS опслужува клиенти од целата земја и светот.

Служи на спектар на индустрии низ целиот свет