null

AsseTrack Maneuh Asset Manajemén Software

Tag Ieu | Scan Éta | Lacak Ieu

A software manajemén asset custom diwangun

AsseTrack FAMS mangrupa web dumasar Sistim manajemén asset dirancang pikeun ngokolakeun éfisién aset tetep perusahaan. Masing-masing Institusi kedah terang nilai aset tetepna, lokasina, kustodian, tanggal aranjeunna dipariksa, tanggal wangsulan diperkirakeun sareng status ayeuna unggal aset.

Éta ogé penting pikeun boga sistem anu ngalacak sajarah gerakan unggal asset na depreciation na sakumaha waktu ngaliwatan. AsseTrack FAMS mantuan ngadegkeun sistem komputerisasi pikeun nyukcruk tur ngarékam sakabéh aset tetep sarta dibangkitkeun statutory, bisnis jeung kontrol patali baku sarta laporan dinamis.

Éta ningkatkeun manajemén aset anu sumebar sacara lega tina hiji organisasi, nyababkeun prakték akuntansi anu langkung saé, pangropéa sareng pangropéa aset.

software manajemén asét
null

Naha Pilih AsseTrack FAMS?

Nyederhanakeun Tracking Asset Maneuh

null

Kéngingkeun laporan khusus pikeun pembuatan kaputusan.

AsseTrack FAMS méré Anjeun laporan ngaropéa nu dihasilkeun nurutkeun tungtutan pamaké.
null

Ningkatkeun produktivitas aset

Naha anjeun milarian solusi pikeun ngahalangan maling, ngalaksanakeun pangropéa, sareng nanganan akuntansi kauangan aset tetep anjeun?
null

Ucapkeun pamit ka spreadsheets

Kalayan sistem manajemen aset barcode canggih pikeun ngatur alokasi asét, ngarebut aset, pembuangan, pariksa asup / kaluar jeung sajabana
null

Kaamanan dina Platform Kami

AsseTrack FAMS ngan ukur aman salaku sistem anu dijalankeunana. Kabijakan kaamanan anu mapan ditinjau unggal saparapat.

Software Manajemén Asset Maneuh

AsseTrack

software tracking asset tetep / AsseTrack nyaeta a terpusat sistim anu ngamungkinkeun organisasi Anjeun pikeun ngalacak rinci penting ngeunaan unggal asét sacara real waktos. Ieu ngirangan biaya administrasi, ningkatkeun jasa sareng masihan visibilitas organisasi anjeun langkung ageung asét utilization, waragad jeung pangropéa.

Manajemén aset tetep mangrupa prosés akuntansi pikeun nyukcruk aset tetep keur kaperluan variasi ongkos, monitor, akuntansi finansial, pangropéa preventif, sarta deterrence maling. Urang software manajemén asset basis web di Kenya sareng bagian-bagian sanés dunya nyaéta pikeun manajemén aset tetep ditargetkeun pikeun aset sakola, aset perusahaan, Aset LSM, aset Pamaréntah Kabupatén, Aset Garéja, Pamaréntah jeung parastatals, Universitas jeung kuliah, Minyak sarta Gas jeung organisasi leutik jeung badag.

software manajemén asét
null

Pamakéan Kasus Sistem Manajemén Aset Berbasis Wéb

Parangkat lunak Pelacak Aset dumasar kana wéb sareng ngan ukur kedah dipasang dina server anjeun sareng sadaya cabang anjeun bakal nyambung.

Pikeun ngidinan aksés ti sadaya alat jeung lokasi, urang tiasa ngalakukeun instalasi on premis atawa bisa ogé dipasang dina server internét.

Data dumasar Peran terpusat

Sadaya inpormasi aset anjeun terpusat sareng tiasa diaksés. Kusabab saha waé anu anjeun damel sareng log in kana pangkalan data aset anu sami, anjeun gaduh sadaya inpormasi aset anjeun dina hiji tempat.

Impor Data

Geus ngagunakeun spreadsheet tracking asset? Gampang ngimpor inpormasi anu aya via Microsoft Excel.

Pesenan Label Barcode

Mesen labél aset aluminium awét langsung tina sistem. Pilih tina sababaraha pilihan, kalebet jinis barkod, téks sareng ukuran labél.

Inventarisasi fisik

Streamline inventaris aset tetep anjeun salajengna ku nepi ka 70%. Kantun nyeken kamar, nyeken aset anu anjeun mendakan, teras teraskeun ka kamar salajengna.
null

Rencana fléksibel

Mangsa percobaan 14 dinten, teu aya anu napel!

Kabéh rencana pikeun Asset Tracking Software hadir kalawan Alokasi Aset/Pamulangan Aset Aset Bulk Check in/Check out, Modul karyawan, Ékspor, Impor, Laporan Aset jeung Depreciation Asset, Aset nyukcruk App & leuwih fitur!

MILIH RENCANA

  • Platform basis wéb
  • langganan
  • Pangropéa / Rojongan
  • pamaké
  • Jumlah Aset
  • Ngalacak Kegiatan
  • Aplikasi ios / Android
  • LDAP / AD
  • Excel Impor & Ékspor
  • audits
  • Perbaikan & Pangropéa
  • Laporan & Analisis

SILVER

Ksh 2000
  • Taunan - Ksh 24,000
  • 1
  • 200
  • kawates

emas

Ksh 3000
  • seu sasih
  • 5
  • 1000
  • Unlimited

platinum

Ksh 4000
  • seu sasih
  • 10
  • 5000
  • Unlimited

perusahaan

RFQ
  • Hiji Pareum
  • Rojongan Prioritas
  • Unlimited
  • Aset Unlimited
  • Unlimited

Organisasi Amanah AsseTrack FAMS - Sistem Manajemén Asét Maneuh

Aksés inpormasi anu disimpen sacara sentral dina jaringan

Ngawanohkeun LDAP

LDAP Nangtung pikeun Lightweight Diréktori Aksés Protocol. Éta mangrupikeun protokol klien-server anu hampang anu dianggo pikeun ngaksés inpormasi anu disimpen sacara sentral dina jaringan. LDAP teu bisa nyieun atawa nangtukeun kumaha ladenan diréktori beroperasi. LDAP nyadiakeun rojongan diréktori ka aplikasi browser nu teu boga rojongan jasa diréktori.

Software nyukcruk asset

Ti Tembok Inohong

software-nilai-pangalusna-2022

pangtungtungna

wawasan

null

Kumaha Urang Bisa Sangkan Anjeun?

AsseTrack FAMS ngalayanan konsumén ti sakuliah nagara jeung dunya.

Ngalayanan spéktrum industri di sakumna dunya